Close
Type at least 1 character to search
PROENERGIA

Защо PROENERGIA?

Защото сме убедени, че енергетиката е основен отрасъл в българската и световната икономика. Защото смятаме, че този отрасъл има нужда от форум за свободна дискусия, пространство за обмяна на експертни мнения, споделяне на визии и стратегии за бъдещето, далеч от политиката, прокарването на частни икономически интереси и конюнктурен конформизъм.

Защото вярваме, че в морето от фалшиви новини трябва да има остров на експертизата, откъдето да отправим поглед към бъдещето.

Защото се надяваме, че PROENERGIA може да се превърне в този дискусионен форум, в този остров на експертността, където всяко компетентно и добре аргументирано мнение ще е добре дошло.

Ще предоставим трибуна на всеки с отношение към въпросите на енергетиката като единственото ограничение е да не се пристъпва границата на приличието.

Защото разчитаме, че тук ще генерираме идеи, които ще подобрят качеството на публичния дебат по темата и в края на краищата ще се превърнат в добри решения вместо да създават конфронтация и да чертаят нови разделителни линии.

Защото сме PRO, а не ANTI.

Добре дошли в PROENERGIA.

Публикувай коментар